Veranderkunst


Jij doet zóveel!

Dat klopt. Ik maak communicatiestrategieën, ik coach teams, ik organiseer visietrajecten, ik teken, ik spar met managers… en ik maak ook nog collages. Het gaat altijd over veranderen. Over transitie, doorontwikkeling of transformatie. Over behouden wat goed is, meebewegen, weerstand en het vormgeven van een nieuwe werkelijkheid. Het gaat ook altijd over verhalen. Verhalen ophalen en over het voetlicht brengen.

Hoe past dat ooit op één visitekaartje?

Veranderkunst. Ik ben veranderkunstenaar. Al mijn opleidingen, trainingen, mijn ervaring, mijn interesses, vaardigheden en talenten komen daarin samen.

Nieuwe naam, nieuwe huisstijl

Ellen van Elburg van EVOdesign ontwikkelde een nieuwe huisstijl voor mij. Veranderkunst vat samen wat ik doe en omvat ook hoe ik het doe. De spreekwolkjes maken de ‘a’ tot mijn hoogstpersoonlijke ‘a’ – mijn naam komt uit het Grieks en betekent ‘ waarheid’. Ze vormen ook een yin en yang – complementaire waarden. Dat geeft weer hoe essentieel communicatie – luisteren – is. Het logo is uitgewerkt op een raster van 2 mam, een priemgetal. Dat ook over waarheid gaat. En de kleuren? Dat zijn mijn eeuwige favorieten, sprankelend en krachtig.

Het klopt: de website moet nog een verfbad krijgen. Maar dit is alvast de aankondiging.Dat doe ik voor organisaties, voor teams, voor managers of besturen.
Veranderen is een hele kunst. Heb jij een traject voor mij waarin ik jou of je organisatie kan begeleiden?


Meer lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *