Algemene voorwaarden

Zo werk ik

Ik werk op basis van vertrouwen. Mijn werk wordt met papier en liefde gemaakt, maar is geen liefdewerk-oudpapier. Dus heb ook ik algemene voorwaarden. Met mij werken betekent dat je je hier aan houdt:

We maken een afspraak. Ik reserveer tijd voor je en kan dan geen ander werk doen. Annuleer je korter dan 48 uur voor onze afspraak, dan betaal je het hele afgesproken bedrag. Ook bij overmacht.

Je komt te laat op onze afspraak. Kan gebeuren. Je laat het even weten omdat ik anders voor niks zit te wachten. De eindtijd blijft gelijk, omdat ik daarna ander werk gepland heb.

Je koopt online iets van mij. Omdat ik unieke producten maak is elk product anders. Je krijgt een gelijkwaardig product dat je op de site of in de galerie zag. Ik geef aan wanneer ik het product kan leveren. Je betaalt vooraf. Komt het niet overeen met je verwachtingen, dan stuur je het op eigen kosten retour.

Je vraagt me iets op maat te maken. We overleggen over je verwachtingen. Ik laat je een schets zien en vraag om je akkoord. Dat betekent dat je vertrouwen hebt in het eindresultaat en dat je het overeengekomen bedrag betaalt. Dan ga ik aan de slag.

Ik stuur iets naar je op. Je ontvangt een verzendbewijs. Dat is het bewijs dat ik het pakje heb overgedragen aan de vervoerder.  Ontvang je het product niet, dan moet ik je helaas naar de vervoerder verwijzen. Ik kan je geen geld teruggeven en ook niet hetzelfde toesturen (want ik lever unieke producten). Ik wil het wel graag weten zodat ik de vervoerder kan aanspreken. Wil je meer zekerheid, vraag dan om (en betaal voor) verzending met ontvangstbewijs.

Je boekt een workshop voor een groep. De prijs daarvoor is gebaseerd op een minimum aantal personen. Kom je met minder mensen, dan betaal je toch dat bedrag.

Je schrijft je in voor een workshop of opstelling. Je kunt tot 14 dagen van te voren kostenloos annuleren. Daarna betaal je de volle prijs. Je mag wel iemand anders in jouw plaats sturen. Je laat me dat wel even weten. Ik kan het evenement tot 2 dagen tevoren annuleren als er minder deelnemers zijn dan het aantal dat ik van te voren heb aangegeven.