Postcoaching

Bij postcoaching nodig ik je uit om je zoektocht schriftelijk en creatief vorm te geven. Je schrijft en je creëert, en al doende vind je antwoorden. Ik stel vragen, deel observaties en bemoedig. En wees gerust: het gaat niet om mooi, het gaat om wáár. Om echt. Om het opdoen van inzichten en het zetten van stappen, om oefenen en ervaren.

Hoe gaat het in zijn werk?

Je ontvangt een brievenbusdoosje met daarin de uitnodiging voor je start. Dat stuur je binnen 3 weken (aangevuld, ingevuld, bewerkt, beantwoord) retour. Na een week krijg je daarop van mij een reactie, waarna jij weer drie weken de tijd hebt te reageren. Dat proces herhaalt zich zes keer, waarvan de laatste keer de afronding en evaluatie is.

Ik reageer op jouw post. Daarbij neem ik jouw coachvraag als uitgangspunt, maar ik reageer in dat moment, op wat er bij mij op de mat is beland. Dat kan betekenen dat ik verdiepende vragen stel naar aanleiding van wat je schrijft of maakt. Of ik geef aan wat me opvalt in je creatieve werk. Het kan ook zijn dat ik je iets stuur wat je kan helpen – een schrijfoefening bijvoorbeeld. Ik kan je een creatieve verwerking aan de hand doen. Of ik vraag je om iets te ervaren en daarvan verslag te doen.

Voor wie?

Voor schrijvers, introverten, online thuiswerkers, postliefhebbers, eenzamen, kunstenaars, handwerkers, knappe koppen, rustzoekers, disbalanceerders,, nachtbrakers, wakkerliggers, vragenstellers… ieder die iets kwijt is. Zoals de verbinding tussen hoofd en lijf, jezelf, je zelfvertrouwen, je creativiteit, je plek in de wereld, je energie, levenslust, gezondheid, zingeving, de sprankel in je ogen, iets waar je je bed voor uitkomt, verbinding, de bedoeling.

Oké, dat klinkt goed. En nu?

Er zijn vier mogelijkheden:

keuzepakket A

  • zes keer coaching door brievenbuspost uit te wisselen in zes maanden tijd
  • € 600 plus jouw verzendkosten (try-out prijs tot 1 februari 2022: € 450)

keuzepakket B

  • zes keer coaching door brievenbuspost uit te wisselen in zes maanden tijd
  • online startsessie aan het begin en een online sessie in maand 4
  • € 800 plus jouw verzendkosten (try out prijs tot 1 februari 2022: € 600)

keuzepakket C

  • zes keer coaching door brievenbuspost uit te wisselen in zes maanden tijd
  • online startsessie van een uur aan het begin en een online sessie in maand 4
  • een-op-een creatieve sessie (2 uur) in mijn Haagse atelier
  • €1000 plus jouw verzend- en reiskosten (try out prijs tot 1 februari 2022: € 800)

keuzepakket D

Dit is een maatwerktraject dat we samenstellen naar jouw behoefte. Hierin kan al mijn aanbod (postcoaching, online coaching, live coaching, opstellingenwerk (online, een-op-een, groep), creatieve coaching (online of live), workshops, open atelier naar hartenlust gemengd worden. Hiervoor maak ik een strippenkaart.

Betaling

De betaling mag ineens, maar ook in (maandelijkse) termijnen. Particulieren betalen geen BTW en krijgen geen factuur, mensen die het hun bedrijf laten betalen (ondernemers, ZZP’ers), betalen deze bedragen plus 21% BTW.

Meer weten?

Neem gerust contact op!

Meer lezen?