Coach in je eigen stoel

Wat een tijd is dit… kom je jezelf tegen?
Naar een coach? Je zou dolgraag willen, maar hoe dan?

Er zijn een aantal opties.

Luisteren

Ik ben een ervaren systemisch coach en ben gewend om goed in te tunen op jou. Vaak doe ik daarbij mijn ogen dicht, om beter te kunnen waarnemen. Ook door de telefoon, met beeldbellen of zelfs gewoon bellen, lukt dat heel goed. Die ervaring had ik gelukkig al vóór deze tijd, maar is de afgelopen weken alleen maar toegenomen.

Een-op-een opstelling

Vaak werk ik met poppetjes of met papieren die elementen uit jouw systeem vertegenwoordigen. Dat kan ook online, met spullen (pionnetjes van het mens-erger-je-niet-spel, steentjes, theekopjes) die jij in huis hebt. Via de camera kijk ik met je mee.

Systemisch tekenen

En ik kan je je laten tekenen. Daarvoor hoef je niet te kunnen tekenen, het gaat om kleur en vorm. Ook dan kijk ik met je mee via de camera of je stuurt je tekening via Whatsapp. Een tekening als deze is zo tot stand gekomen, via een begeleide opstelling in een groep van 60 mensen die allemaal hun eigen issue in gedachten namen. Aan kleur, vorm, positie op het blad, ruimte, beweging kan ik heel veel aflezen. Daar ben ik in getraind en het is frappant welke informatie ik daaruit kan halen zonder dat ik ook maar iets hoef te weten van waar je tegenaan loopt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beren op de weg knuffelen

Overdag geen tijd omdat je met de kinderen bezig bent en ‘ s avonds niet omdat je moet werken? Dat mag ook geen belemmering zijn. Ik pas mijn agenda aan en werk ook in het weekend.

Geen geld en is dat nu juist het probleem? Neem toch contact op. Je voldoet dan een deel van de rekening door je dienst aan te bieden (ik heb bijvoorbeeld een timmerman nodig en zoek iemand die goed overweg kan met een naaimachine, ik heb regelmatig een vormgever nodig en soms iemand die iets voor me ophaalt of wegbrengt).

Stuur me een bericht, dan maken we een afspraak.

Meer lezen?