Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Doosje Inspiratie

16 september 2017 @ 09:30 - 12:30

€60

Kun jij een dosis inspiratie gebruiken? Wil je je droom waarmaken, een  volgende stap zetten, met een frisse blik kijken naar je proces? Loop je misschien vast, of weet je wel wát, maar niet hoe? Wil je eens écht anders dan anders te werk gaan?

Bij mij aan tafel vul je een doosje. Met je droom of plan. We kijken naar wat er belemmert en onderzoeken wat je kracht geeft. Hoe ziet je volgende stap eruit en wat is nodig om die te zetten?

We doen een paar oefeningen en gaan heerlijk grasduinen in al het materiaal dat er voor je klaar staat. Je gaat naar huis met een doosje vol inspiratie, om lang mee vooruit te kunnen en steeds weer aan te vullen.

Er zijn maximaal 6 deelnemers, zodat er voldoende tijd en rust is om je persoonlijk te begeleiden. De workshop vindt plaats in het centrum van Den Haag. Parkeren is geen probleem en het OV stopt praktisch voor de deur.

Je investering is €60 ex btw. Materialen, koffie, thee en iets lekkers zijn uiteraard inbegrepen. Een factuur is mogelijk. De workshop gaat door bij 4 deelnemers.

Wil je meedoen? Vul het contactformulier in!

 

Gegevens

Datum:
16 september 2017
Tijd:
09:30 - 12:30
Kosten:
€60
Evenement Categorie:

Locatie

Bij mij thuis
Den Haag, Nederland

Organisator

Aletha Steijns